ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ WESTERN UNION

CSS solution cards

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Το λογισμικό μας Hermes απευθύνεται σε ιδρύματα πληρωμών που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι υπηρεσίες μεταφοράς χρήματος παρουσιάζουν σήμερα κύκλο εργασιών πάνω από 250 δισεκατομμύρια δολάρια ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται περαιτέρω. Ο ρυθμός ανάπτυξης ανέρχεται στο 10-12% ετησίως χωρίς σημάδια επιβράδυνσης, εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης, της αυξημένης ανθρώπινης κινητικότητας έξω από τα σύνορα της μητρικής χώρας,  καθώς και στην αυξημένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εταιρειών μεταφοράς χρημάτων.

Το λογισμικό μεταφοράς χρημάτων (Hermes ™ παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση και την αυτοματοποίηση όλων των τμημάτων μίας επιχείρησης μεταφοράς χρήματος.  Η λύση μας έχει υλοποιηθεί σε μια εύχρηστη και πλούσια σε δυνατότητες  πλατφόρμα, η οποία υποστηρίζει το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της επιχείρησης , και τους τελικούς πελάτες της.

Το Hermes ™ επιτρέπει στους πελάτες σας να στέλνουν χρήματα ανά πάσα στιγμή μέσω δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων, μέσω του υπολογιστή ή του tablet τους.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΛΟΓ/ΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ)

Η Western Union ™ παρέχει την ιδανική λύση για άτομα που θέλουν να στείλουν ή να λάβουν μεταφορά χρημάτων αυτοπροσώπως χρησιμοποιώντας μετρητά. Με περισσότερες από 500.000 τοποθεσίες αντιπροσώπων σε 200 χώρες παγκοσμίως, η αποστολή και λήψη χρημάτων οπουδήποτε είναι γρήγορη και εύκολη. Χρησιμοποιώντας τη λύση λογισμικού Hermes ™, ο πελάτης σας μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τις γρήγορες, βολικές και ασφαλείς επιλογές μεταφοράς χρημάτων της Western Union :

 • Money in minutes – Όταν ο πελάτης σας χρειάζεται να στείλει χρήματα σε άλλο άτομο σε λίγα λεπτά.
 • Next day service – Τα χρήματα του πελάτη σας μπορούν να παραληφθούν σε μετρητά την επόμενη ημέρα στις οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα.
 • Σε τραπεζικό λογαριασμό – Όταν ο πελάτης σας θέλει να στείλει χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η υπηρεσία Quick Pay ™ Western Union ™ παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω μεταφοράς χρημάτων από ένα άτομο σε μια εταιρεία που συνεργάζεται με τη Western Union ™.

Χρησιμοποιώντας τη λύση λογισμικού Hermes™,, ο πελάτης σας μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμές σε μια λίστα εταιρειών που συνεργάζονται με τη Western Unin και έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν πληρωμές Quick Pay ™. Η λίστα περιλαμβάνει μεγάλες εταιρείες όπως το AliExpress, DHgate και πολλές άλλες.

STAGE AND PAY™

Αυτή η υπηρεσία Western Union επιτρέπει στους πελάτες της να ξεκινήσουν μια μεταφορά χρημάτων από τον προσωπικό τους υπολογιστή και να την ολοκληρώσουν σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης της Western Union. Το λογισμικό μας Hermes ™ υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία με τη μία υπηρεσία WEB, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό αναγνωριστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πελάτης σας για άμεση ολοκλήρωση της μεταφοράς χρημάτων σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης υπηρεσιών Western Union.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

1

Μεγιστοποιήστε τον επιχειρηματικό έλεγχο μεταφοράς χρημάτων

 • Πέντε ξεχωριστές ενότητες για την υποστήριξη της καθημερινής επιχείρησης μεταφοράς χρημάτων
 • Βελτιωμένος δημοσιονομικός έλεγχος (συμφωνία WU, προμήθειες πρακτόρων)
 • Πλήρης έλεγχος των επιχειρηματικών κανόνων και παραμέτρων
 • Ειδικές οθόνες υποστήριξης πελατών

2

Αναπτύξτε την επιχείρηση μεταφοράς χρημάτων

 • Εύκολα επεκτάσιμο για να αντιμετωπίσετε το αναπτυσσόμενο δίκτυο υποκαταστημάτων σας
 • Το επιχειρηματικό μοντέλο υποστηρίζει αλυσίδες λιανικής καθώς και franchisors
 • Η γρήγορη εκτέλεση εμβασμάτων εξασφαλίζει ομαλή αύξηση του όγκου συναλλαγών

3

Απευθυνθείτε σε διεθνείς πελάτες

 • Πολυ-νομισματική υποστήριξη
 • Υποστήριξη τοπικής γλώσσας και Αγγλικών

4

Μειώστε τα λειτουργικά κόστη σας

 • Σχεδίαση WEB, δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικών
 • Υλοποίηση Java, εξασφαλίζει μειωμένα κόστη υποδομών

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ