Από το

2007

παρέχουμε λύσεις λογισμικού για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεγαλώσουν

Τι κάνουμε

μια σύνοψη

Υλοποιούμε εφαρμογές σε περιβάλλον WEB ή κινητής συσκευής προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Αναπτύσσουμε και παρέχουμε λύσεις που μετασχηματίζουν τις διαδικασίες των πελατών μας και ολόκληρη τη λειτουργία τους. Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού και εφαρμογών για μια σειρά από περιβάλλοντα και πλατφόρμες.

Οι πελάτες μας είναι συνήθως πάροχοι υπηρεσιών, με έμφαση στις τράπεζες και τα ιδρύματα πληρωμών, αλλά έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων ανεξάρτητα από επιχειρηματικό κλάδο.

Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας αναλαμβάνουμε έργα ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Από έργα μεγάλης κλίμακας όπως ολοκληρωμένες σουίτες λογισμικού ERP, έως έργα μικρής κλίμακας όπως σελίδες ιστότοπων, η δέσμευσή μας για την επιτυχία του έργου παραμένει η ίδια.

Σε τι πιστεύουμε

Το όραμα και οι αξίες μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις στους πελάτες μας, με επαγγελματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο που θα επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοσή τους και στη διαχείριση των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους. Η επιτυχία μας είναι η επιτυχία των πελατών μας. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους σε εμάς, είναι η απόδειξη για την ποιότητα των λύσεων που παρέχουμε, με βάση τις αξίες μας που περιλαμβάνουν:

  • Παροχή υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένων λύσεων, βασισμένων αποκλειστικά στις ανάγκες των πελατών μας προκειμένου να τους προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

  • Εργασία σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα, σε λογικό κόστος ανάπτυξης

  • Μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, προκειμένου να δημιουργηθεί μια αμοιβαία επωφελής σχέση συνεργασίας

Πώς δουλεύουμε

Η προσέγγισή μας

Η μεθοδολογία μας περιλαμβάνει ξεχωριστές φάσεις ανάπτυξης. Οι φάσεις ανάλυσης, μελέτης user experience διεξάγονται σε στενή συνεργασία με τον πελάτη μας. Όλες οι φάσεις τεκμηριώνονται λεπτομερώς προκειμένου να διασφαλιστεί η ευκολία συντήρησης και λειτουργίας της εφαρμογής. Για μια πιο λεπτομερή περιγραφή, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα Υπηρεσίες.

 

Ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα και το μέγεθος του έργου, προσπαθούμε για:

  • Λογισμικό ποιότητας
  • Λογισμικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας
  • Έγκαιρες παραδόσεις
  • Λύσεις λογισμικού που δημιουργήθηκαν βάσει της μεθοδολογίας και των προτύπων μας
  • Λύσεις λογισμικού που είναι εύκολο να επεκταθούν στο μέλλον και είναι εύκολα συντηρήσιμες

Η ομάδα μας

Η δημιουργία ποιοτικών αποτελεσμάτων, απαιτεί ποιοτικές ομάδες, όπου κάθε μέλος της ομάδας μοιράζεται τις ίδιες αξίες, με σκοπό την παραγωγή χειροπιαστών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο προσωπικό πληροφορικής, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο, και αποδεδειγμένα αποτελέσματα στον τομέα της εξειδίκευσης τους, καθώς επίσης με ηθικές αρχές και νοοτροπία ομαδικής εργασίας.

Τους προσφέρουμε ένα απαιτητικό αλλά καλά οργανωμένο περιβάλλον, προκειμένου να παράγουν έργο σε υψηλά πρότυπα, να βελτιώνουν συνεχώς τις δεξιότητές τους και να αποκομίζουν προσωπική ικανοποίηση από την εργασία που παράγουν.